Artifex logo
Banc d'Imatges Demos Dibuix Tècniques Illes Balears Història de l'Art Castellano Català English
Artifex
Artifex - © 2003
Ir a la secciónPresentació del Programa:
Artifex és un programa dedicat a la formació integral de l'artesà modern en l'ofici de canteria i al mateix temps constitueix la primera Escola-Taller Virtual, en la qual els alumnes poden seguir el programa dels cursos via Internet, adaptant els seus horaris i accedint al contingut formatiu en qualsevol moment. Així aconseguim desenvolupar l'hàbit d'accedir diàriament a la www i la familiarització en l'ús de les eines i suports informàtics.

El projecte està dissenyat i dirigit per Miguel Ramis i té el suport de la Conselleria d'Economia, Hisenda i Innovació del Govern Balear i de la Fundació de les Illes Balears per a la Innovació Tecnològica (Fundació IBIT), els quals des del primer moment recoltzaren la iniciativa, la Conselleria de Treball, el Programa Leader II i l'Excm. Ajuntament d'Alaró.

La dotació de fons del projecte virtual està suportada per la Fundació IBIT , el Curs de Canteria per la Conselleria de Treball i el Programa LIDER , que fomenta el desenvolupament de les zones rurals de la nostra comunitat.

Conselleria d'Economia, Hisenda i Innovació
Fundació IBIT
The European Community
Programa Leader para el desarrollo de zonas rurales
Blau Rustic
Ajuntament d'Alaró

 

 

Presentació del Programa
Objectius
Acreditacions i Diplomes


·Veure: Banc d'Imatges: Arcs, capitells, columnes, escales, finestres, solats... ordenats per famílies i amb identificació geogràfica de cada disseny.
·Veure : Illes Balears:

 

Home Índex Mapaweb ¿Vols Col·laborar? Amunt
Conselleria d'Economia, Hisenda i Innovació The European Comunity Fundació Illes Balears per a la Innovació Tecnológica Blau Rustic Ajuntament d'Alaró
Propietat intel·lectual & Copyright © 2002.2003, Blau Rustic s.l.l.